Projekt

Trening radionice za konobare u Konjicu

Gospodarstvo / Flash | 30. 10. 2015. u 21:00 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Razvojna agencija "Prvi korak", Konjic uz podršku Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit, GIZ GmbH realizira "Program osposobljavanja restoranskih konobara" u Konjicu.

Kako je priopćeno iz spomenute Agencije, obuka je namijenjena kadrovima koji rade na usluživanju hrane i pića, a nisu završili stručnu ugostiteljsku školu ili već imaju iskustvo u ovoj oblasti i svoje usluge žele usavršiti i odgovoriti zahtjevima modernog gosta.

Lokalna razvojna agencija "Prvi korak" je u svrhu pružanja što efikasnije usluge gospodarstvenicima uradila analizu lokalnog tržišta rada, na osnovu te analize sa gospodarstvenicima usuglasila je potreban profil kadrova i zainteresiranim gospodarskim subjektima ponudila podršku u prekvalifikaciji kadrova u ugostiteljsvu.

Obuku pohađaju polaznici iz firmi: Neretva rafting, restoran 'Konak', 'Tufi' d.o.o., restoran 'Orahovica', motel Konjic, 'Maksumić Komerc', Caffe Bar, restoran 'Babić', Jablanica.

Trening radionice vodi Hamid Kujraković, stručni savjetnik za kvalitet i sigurnost hrane ISO 22000, predavač Centra za neformalnu edukaciju kadrova Udruženja kuhara Bosne i Hercegovine. Radionice se realiziraju u razdoblju od 10 listopada do 23. studenoga ove godine u prostorijama JU "Srednja škola", Konjic.

Kopirati
Drag cursor here to close