Aplicirajte ....

Švedska dodjeljuje bespovratnih sredstava malim i srednjim poduzećima

Gospodarstvo / Flash | 30. 04. 2014. u 10:42 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ministarstvo gospodarstva Hercegbosanske županije obavještava sve poduzetnike s područja Hercegbosanske županije da je Veleposlanstvo Kraljevine Švedske objavilo drugi poziv za dodjelu bespovratnih sredstava malim i srednjim poduzećima iz Bosne i Hercegovine.

Kako je priopćeno iz Ureda za odnose s javnošću Vlade Hercegbosanske županije, poziv je otvoren do 31. svibnja 2014. godine, a prijave se podnose putem online aplikacije na engleskom jeziku.

Grantovi se kreću u rasponu 10.000 do 30.000 eura. Kako bi olakšalo postupak prijave zainteresiranim poduzetnicima, Ministarstvo gospodarstva Hercegbosanske županije je prevelo dokumente koji se odnose na natječajnu proceduru.

Prevedeni dokumenti služe samo kao orijentir za poduzetnike, kako bi što bolje razumjeli sve zahtjeve natječajne procedure, dok se prijave podnose isključivo na engleskom jeziku, navodi se u priopćenju.

Također, zainteresirani poduzetnici se mogu obratiti Ministarstvu gospodarstva Hercegbosanske županije, ukoliko im je potrebna stručna i tehnička pomoć pri popunjavanju prijave, no zbog ograničenih kapaciteta, iz toga ministarstva navode kako će biti u mogućnosti pružiti pomoć samo određenom manjem broju poduzetnika, za čije projekte ocijene da imaju najviše šanse za uspjeh.

Kopirati
Drag cursor here to close