JOŠ 22 DANA

Pružanje besplatne pravne pomoći za radnike i sindikate

Gospodarstvo / Flash | 31. 08. 2015. u 16:56 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Centar za građansku suradnju Livno putem projekta „Radimo zajedno za radnička prava“, koji podržava Međunarodni Olof Palme Centar, organizira pružanje besplatne pravne pomoći radnicima i sindikatima. Projekt ima za cilj doprinijeti boljoj zaštiti radničkih prava.

U sklopu ove aktivnosti nudimo pravne savjete i pomoć radnicima, te sindikatima koji imaju problem s ostvarivanjem prava iz radnoga odnosa, navodi se u priopćenju.

Obavještavamo radnike i sindikate iz Hercegovačko Neretvanske županije i Županije Zapadnohercegovačke da će pravne savjete i pomoć za ove županije pružati dipl. iur. Dževada Šemić iz Mostara u razdoblju do 22.09.2015. godine svakog ponedjeljka u vremenu od 9:00 do 14:00 sati u prostorijama Županijskog odbora SSS BiH za HNK u Mostaru, na adresi Salke Šestića 2, Mostar. Zainteresirani se mogu obratiti g-đi Šemić putem telefona broj 061 382 541 ili e-mailom: [email protected].

Detaljnije informacije također možete pronaći na službenim web stranicama: www.cgs-livno.net i www.koalicijasindikata.net, www.facebook.com/CGS.u.akciji.Livno, i putem broja telefona: 034/202 770 ili e-mail adrese: [email protected] .

Kopirati
Drag cursor here to close