Zdravo i kvalitetno

Predstavnici radnika i dioničara poduzeća 'Aluminij' nastupaju kao jedna udruga

Gospodarstvo / Flash | 26. 06. 2015. u 12:10 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović razgovarao je danas s predstavnicima radnika i dioničara poduzeća Aluminij d.d. Mostar, priopćili su iz Ureda za informiranje HDZ-a BiH.

Na sastanku je iskazana velika volja i želja predstavnika radnika i dioničara iz dvije udruge Aluminija d.d. Mostar za zajedničkim udruživanjem u jednu organizaciju svih dioničara i radnika, koje nastoje svojim udruživanjem te zajedničkim nastupom pokrenuti Aluminij d.d. Mostar, zdravim i kvalitetnim koracima u poslovanje.

Sastanku su nazočili zamjenik predsjednika Dial-a Željko Damjanović, predsjednik Udruge Aluminijaš Samir Anić, zamjenik predsjednika Udruge Aluminijaš Branko Sesar i predstavnik malih dioničara Dalibor Miloš.

Predstavnici radnika i dioničara iskazali su veliki interes za ujedinjenjem dvije udruge, što im je i uspjelo te sada nastupaju kao jedna udruga kako bi spasili Aluminij d.d. Mostar i krenuli dalje, jer, kako se navodi u priopćenju, ovakvo stanje više nije dopustivo.

Čović im je dao apsolutnu potporu u njihovim nastojanjima i planu za spašavanje poslovanja Aluminija, navodi se u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close