Naša TV

Povjerenje Upravi i Nadzornom odboru Naše TV: Nove emisije

Gospodarstvo / Flash | 28. 10. 2016. u 13:33 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na sjednici Skupštine udioničara, odnosno osnivača Društva Naša TV, održanoj u četvrtak u Tehnološkom parku INTERA, prihvaćen je izvještaj o radu Nadzornog odbora i Uprave društva, koje su podnijeli predsjednik NO Dario Ostojić i direktorica Naše TV Marija Živković.

Nova uprava Naše TV, koju sačinjavaju direktorica Marija Živković, glavni urednik Damir Bliznac i glavni producent Ivan Soldo, već je na prethodnoj skupštini najavila proširenje i osvježenje vlastite produkcije, a poradilo se i na obogaćenju filmske ponude, u suradnji s CineStarom, što gledateljima jamči, za početak, dvadesetak blockbustera u udarnim i repriznim terminima, kazano je na jučerašnjoj skupštini, saznaje Bljesak.info.

Bit će obogaćen i edukativni, dječji, sportski i zabavni program, a u međusobnim razmjenama s drugim televizijskim kućama iz regije, postići će se dodatna raznovrsnost, naglasila je direktorica Živković.

Predsjednik Nadzornog odbora Naše TV, Dario Ostojić, još jednom se zahvalio svim investitorima koji su uložili svoj novac u ovaj važan medijski projekt, kazavši kako je NO od osnivanja tvrtke nastojao voditi računa o stabilnosti financija, izgradnji infrastrukture, skupa s upravom, te posebno ohrabrivati ulagače da se što više uključuju u daljnju potporu Našoj TV, čija se samoodrživost tek očekuje u narednome razdoblju.

Nadzorni odbor je dobio podršku prisutnih na jučerašnjoj skupštini da nastavi s radom, a donesena je i odluka da se čim prije pronađe koncept za smanjenje broja članova Nadzornog odbora sa sadašnjih 11 na sedam ili čak pet članova, kako bi se radilo još učinkovitije i brže.

Usvojena je i odluka o dokapitalizaciji Naše TV, na način da svoje uloge mogu unijeti novi zainteresirani investitori, u paketima od 15.000 ili 30.000 KM, te dosadašnji udioničari čiji ulagački iznos još nije dosegnuo gornju granicu od 30.000 KM.

Ostavljene su mogućnosti i za dogovor o novim modelima dokapitalizacije u budućnosti, ukoliko to budu zahtijevale potrebe Naše TV, odnosno ukoliko bude postojao interes udioničara da ulože još i više od 30.000 KM pojedinačno.

Kopirati
Drag cursor here to close