Imovina dužnika

Porezna uprava FBiH prodaje zaplijenjenu imovinu

Gospodarstvo / Flash | 13. 10. 2014. u 11:55 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Porezna uprava Federacije BiH 15. listopada 2014. u postupku prinudne naplate organizira javnu prodaju zaplijenjene imovine poreznih obveznika dužnika u Kantonalnim poreznim uredima Livno, Sarajevo, Novi Travnik i Tuzla, zbog naplate dužnih javnih prihoda.

U Kantonalnom poreznom uredu Livno u 12.00 sati prodavat će se imovina poreznih obveznika Unis "Unimax" d.d. Livno i "Finvest" d.d Drvar. Od imovine poreznog obveznika Unis "Unimax" prodaje se gradilište, dvorišta, kugl mlin i kvarcna peć, a od imovine poreznog obveznika dužnika "Finvest" d.d Drvar prodaju se poslovne zgrade, proizvodne hale, mašine i oprema.

Putem izravne prodaje u Kantonalnom poreznom uredu Novi Travnik u 12.00 sati prodavat će se imovina poreznog obveznika "Remontni zavod" d.d. Travnik, a u 12.30 imovina poreznog obveznika "BNT- traktori i autodizalice" d.d. Novi Travnik.

Od imovine poreznog obveznika "Remontni zavod" na prodaji je proizvodni objekt, a od imovine poreznog obveznika "BNT - traktori i autodizalice" prodaje se sala montaže, navodi Fena.

U Kantonalnom poreznom uredu Sarajevo u 12.00 sati prodavat će se imovina poreznih obveznika "Vako international" d.o.o. i "Emerald investment" d.o.o. Od imovine poreznog obveznika "Vako international" d.o.o prodaje se teretno motorno vozilo, a od imovine poreznog obveznika "Emerald investment" d.o.o. na prodaji su ženski i dječji odjevni predmeti, sitna galanterija i inventar za radnju.

U Kantonalnom poreznom uredu Tuzla u 10.00 sati putem javne aukcije, a u 11.00 sati putem izravne prodaje prodavat će se sanitarije, poslovne zgrade, putnička i teretna motorna vozila, razne mašine i oprema, piše Fena.

O rezultatima prodaja zaplijenjene imovine Porezna uprava Federacije BiH će obavijestiti javnost, priopćeno je iz te institucije.

Kopirati
Drag cursor here to close