Zajedničko druženje

Održana još jedna, već tradicionalna, večer čapljinskih gospodarstvenika

Gospodarstvo / Flash | 20. 12. 2014. u 09:06 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kraj je godine, pa se u Čapljini svode računi na gospodarskom planu te se želi doći do konačnih podataka koliko se čapljinsko gospodarstvo uspjelo othrvati sveopćoj gospodarskoj krizi i recesiji.

Ta tema bila je glavna tema božićnog domjenka za gospodarstvenike, koji već tradicionalno organizira načelnik općine Čapljina dr. Smiljan Vidić.

On zahvalio se gospodarstvenicima na odazivu na ovu već tradicionalnu večer gospodarstvenika, a potom se osvrnuo na godinu na izmaku.

''šesta po redu večer gospodarstvenicima posvećena je ljudima koji svojim radom svojim djelovanjem značajno doprinose razvoju naše općine. Znam da je iza nas godina koja je bila bremenita različitim problemima, međutim čapljinsko gospodarstvo dobro se drži prema svim relevantnim parametrima kojima ja raspolažem, pa je čak je u plusu, a idućoj godini očekuju se i malo značajnije investicije.

U osobno ime i ime općine mogu reći da je naša suradnja jako dobra i ja se nadam da i vi dijelite to mišljenje, te u budućnosti jasno trebamo nastaviti dalje tu suradnju i u kvalitativnom i kvantitativnom smislu poboljšati poslovanje.

S naše strane mi pokušavamo, a mislim da dobrim dijelom uspijevamo, napraviti institucionalne i zakonske infrastrukturne preduvjete za razvoj gospodarstva, a sve s ciljem da vama olakšamo posao i da privučemo investitore sa strane.

Ova je večer prije svega zamišljena za druženje, pa ću iskoristiti priliku da svima čestitam nadolazeći blagdan Božića te da u novoj godini prije svega da imate puno zdravlja. a kad ima zdravlja uz vašu poslovnost sigurno će biti i puno posla'', poručio je načelnik Vidić.

Ovogodišnja večer gospodarstvenika održana je u svadbenom salonu ''Astorija'' u Čapljini, a okupljene je zabavljao sastav ''Mediteran'' iz Mostara.

Kopirati
Drag cursor here to close