Prezentacija programa

Obrazujte se za posao ''Specijalist odjela hrane i pića''

Gospodarstvo / Flash | 21. 11. 2014. u 11:33 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon iznimno uspješnog predstavljanja hercegovačke turističke ponude na prestižnom WTM sajmu u Londonu usavršavanje ovdašnjih turističkih i ugostiteljskih stručnjaka kreće s novim poletom i projektima.

Sukladno suvremenim trendovima u turizmu i ugostiteljstvu u svijetu, Institut za turizam i okoliš u Mostaru i Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu iz Opatije provode program stručnog obrazovanja kroz usavršavanje za poslove: ''Specijalist odjela hrane i pića''.

Program se provodi s naglaskom na stručno usavršavanje kroz praktičan rad u ponuđenim modulima Restoraterstvoi Gastronomija.

Program se izvodi uz potporu stručnog i znanstvenog kadra s Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu iz Opatije, jedine institucije u Republici Hrvatskoj koja provodi kompletan program stručnog usavršavanja u turizmu i ugostiteljstvu.

Na poseban način osposobiti će se polaznici u smjeru svjetskih trendova s osvrtom na tradiciju podneblja s kojeg turistička i ugostiteljska ponuda dolazi.

Prezentacija programa i uvodno predavanje održat će se nedjelju 23.11.2014 s početkom u 10 sati u dvorani za konferencije hotela Bristol u Mostaru.

Program se provodi uz tehničku potporu Turističkog klastera Hercegovina i Regionalne razvojne agencije za Hercegovinu, u okviru Projekta za razvoj međunarodnog turističkog koridora Hercegovine i zaštitu okoliša u Bosni i Hercegovini, te uz potporu Japanske agencije za međunarodnu suradnju JICA.

Kopirati
Drag cursor here to close