Civilni poslovi

Objavljeni javni pozivi za sufinanciranje kulturnih i sportskih projekata

Gospodarstvo / Flash | 09. 04. 2014. u 15:33 M.A.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ministarstvo civilnih poslova BiH objavilo je danas javne pozive za prijavu projekata iz oblasti kulture i sporta.

Radi se o pozivima za "Sufinanciranje projekata institucija kulture u BiH" za 2014., sufinanciranje projekata "Podrške tehničkoj kulturi i inozemstvu u BiH" za 2014., dodjelu sredstava iz granta "Programi za pripremu projekata i potencijalnih kandidata za sredstva iz fonda EU-FP7" za 2014., sufinanciranje projekata "Međunarodne kulturne suradnje" za 2014. i dodjelu sredstava tekućeg granta "Sufinanciranje sportskih manifestacija" za 2014.

Iz Ministarstva navode da će javni poziv biti otvoren do 30. travnja 2014., a zahtjevi sa dokumentacijom navedenom u javnom konkursu koji je objavljen na web stranici ministarstva dostavljaju se u zapečaćenim kovertama na adresu Ministarstva civilnih poslova BiH, Trg BiH 3, sa naznakom na koji natječaj se prijava odnosi.

Ističu da će komisija uzeti u razmatranje zahtjeve koji su podneseni u roku s kompletnom potrebnom dokumentacijom, uz uredno popunjen Aplikacijski obrazac i Obrazac za proračun.

Vrednovanje projekata bit će vršeno prema kriterijima i bodovima navedenim u Evaluacijskom obrascu koji je objavljen na web stranici Ministarstva civilnih poslova BiH www.mcp.gov.ba, priopćeno je iz te institucije.

Kopirati
Drag cursor here to close