Vozači i pješaci, oprez

Mostar: Početkom rujna novi semafori na dva raskrižja u gradu

Gospodarstvo / Flash | 19. 08. 2014. u 12:02 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Već duže vremensko razdoblje govori se o problemu prelaska ulice kod naselja Zalik. Ovaj problem posebno je postao aktualan dolaskom nove školske godine kada bi učenici iz ovog i drugih okolnih naselja trebali preći u novu školsku zgradu.

Govorilo se pravljenju pasarele, odnosno mosta preko ceste koja vodi prema izlazu na magistralnu cestu M-17, ali se do tog rješenja pristupilo postavljanju semafora na samom ulazu u Zalik.

Tijekom utorka prijepodne radnici JP 'Komunalno', te tvrtke 'Telefonija Vidaković' iz Doboja su započeli radove na čišćenju od drače, granja i zemlje, kao i kopanju ceste i zemljanih površina kako bi se postavili prometni znakovi i semafori.

Prema riječima izvođača radova i nadležnih službi Gradske uprave Mostara za Bljesak.info radovi na ovom raskrižju moraju biti gotovi do 01.09.

Uporedo s ovim, obavljaju se radovi i na vrhu Avenije. Radove na ovom lokalitetu izvode radnici tvrtke 'Telefonija Vidaković' iz Doboja. Kako je za Bljesak.info priopćeno iz ove tvrtke, radovi na postavljanju semafora na ovom raskrižju bi trebali biti gotovi odmah nakon puštanja u rad signalizacije kod Zalika.

Ne preostaje ništa drugo nego sačekati kraj radova, te skrenuti pozornost vozačima i pješacima da poštuju postavljenu signalizaciju koja bi trebala doprinijeti sigurnosti u prometu.

Kopirati
Drag cursor here to close