79 objekt

Još jedna poslovnica Amko komerca u Konjicu

Gospodarstvo / Flash | 24. 10. 2016. u 13:55 A.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trgovački lanac 'Amko komerc' otvorio je proteklog tjedna dvije nove poslovnice, jednu u Podlugovima a drugu u Konjicu. Poslovnica u Konjicu peta je u ovom gradu, čime je prodajna mreža proširena na ukupno 79 objekata. 

Minela Džuho, menadžerica odjela za odnose sa javnošću kazala je da je grad  Konjic postao bogatiji  za još jednu moderno opremljenu prodavnicu koja kupcima pruža prije svega ugodan ambijent kupvine, ljubazno i stručno osoblje. 

"Na više od  400 metara kvadratnih prostora, nova trgovina Amko komerca nudi kupcima  izuzetno bogatu ponudu artikala za svakodnevnu upotrebu u domaćinstvu i to po veoma povoljnim cijenama", rekla je Džuho. 

Povodom  otvaranja nove poslovnice,  Amko komerc poklonio je  kupcima specijalne akcijske pogodnosti uz garantirane uštede, promocije, degustacije i poklone za sve kupce.  

Džuho, je istaknula da Amko komerc nastavlja sa jačanjem pozicije na bh. tržištu, a do kraja godine planirno je otvaranje još nekoliko poslovnica. Nastavljamo sa širenjem prodajne mreže i zapošljavanjem nove radne snage.

Kopirati
Drag cursor here to close