Inicijativa za Široki

Festival balona u dječijem parku Borak

Gospodarstvo / Flash | 24. 10. 2014. u 12:20 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Slatkiši, baloni za djecu, igraonica, prigodna glazba ali i društveno koristan rad dio su projekta “Igrajmo zajedno” koji će se odvijati 26. listopada u parku Borak u Širokom Brijegu od 12 do 14 sati.

Organizatori projekta, članovi udruge Inicijativa za Široki Brijeg, pozivaju roditelje da u nedjelju dovedu svoje mališane u park Borak jer će im besplatno dijeliti balone i slatkiše. 

Kroz druženje i zabavu žele skrenuti pozornost na važnost očuvanja ovog dječijeg zabavišta ali i na svijest roditeljskog druženja s djecom kao i značaj boravka u prirodi.

Želja im je iznaći sredstva za proširenje kapaciteta parka te će pokušati ovaj događaj napraviti tradicijom tako da ovaj park postane najljepši u ovom dijelu Hercegovine. 

Svi posjetitelji imat će mogućnost kroz anonimne ankete davati prijedloge kako zaštititi i unaprijediti ovaj park za djecu. Ukoliko projekt zaživi članovi Inicijative za Široki Brijeg park žele oživjeti kroz organiziranje sadržaja poput let balono čime bi postao prepoznatljiv u široj regiji. 

Poruka članova Inicijative za Široki Brijeg:

“Želja nam je i naš cilj je i promjena ekološke svijesti i navika građana. Od ovoga što činimo svi ćemo imati koristi.

Stoga vas očekujemo u Borku – parku prirode!”

Kopirati
Drag cursor here to close