Turistička zajednica

Besplatan seminar pod nazivom "Korištenje društvenih mreža u turizmu"

Gospodarstvo / Flash | 11. 11. 2015. u 09:38 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Turistička zajednica HNK/HNŽ organizira besplatan seminar za sve zainteresirane registrirane turističke subjekte sa područja ove županije, pod nazivom "Korištenje društvenih mreža u turizmu"

Internet koristimo već puno godina; oni turistički subjekti koji nemaju web stranicu kasne puno, a oni koji koriste društvene mreže su veliki korak ispred konkurencije.

Cilj seminara je da se  turističkim subjektima iz HNŽ-u koji još nisu svjesni važnosti društvenih mreža , te onima koji to jesu, ali se istim mrežama ne znaju koristiti u poslovne svrhe, ukaže na važnost i način informiranja posjetitelja iz emitivnih tržišta koji su se navikli informirati putem društvenih mreža. 

Ovim će biti omogućeno da turistički subjekti pravilnom upotrebom društvenih mreža mogu doći do tih posjetitelja i prodati im uslugu.

Polaznici seminara će doznati zašto su društvene mreže toliko značajne za turističke djelatnike, kako turističke zajednice i agencije  diljem  svijeta  koriste društvene mreže, kako  koristiti  pojedine društvene mreže, kreiranje biznis  stranice na Facebooku i kreirati oglase na Facebooku.

Prijava za seminar će se raditi isključivo putem on line prijave: http://www.hercegovina.ba/seminar

Lokacije i termin održavanja seminara biće određeni nakon registracije korisnika, kako bi se sudionicama seminara prilagodila lokacija održavanja te osigurao rad u manjim skupinama.

Kopirati
Drag cursor here to close