29. ožujka

BauWelt u Mostaru otvara prodajni centar za gradnju i dom

Gospodarstvo / Flash | 25. 03. 2014. u 14:11 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svečano otvaranje Prodajnog centra za gradnju i dom BauWelt bit će upriličeno 29. ožujka na Bišću polju u Mostaru, s početkom u 12 sati.

BauWelt je novo ime na bh. tržištu s konceptom "uradi sam" i koje garantira njemačku kvalitetu asortimana, čiji je cilj postati privlačan, zanimljiv i koristan partner, kako poduzetničkim kupcima, tako i krajnjim potrošačima.

Na prodajnoj površini od 6.000 kvadratnih metara u ponudi je preko 40.000 artikala od građevinskog materijala, rasvjete, keramike i opreme za kupatila, mašina i alata za kuću i vrt, vrtne garniture do velikog i privlačnog asortimana artikala za kućnu dekoraciju s dobrim cijenama.

BauWelt poziva sve zainteresirane da dođu u subotu na cjelodnevno druženje koje će biti obogaćeno mnoštvom zabavnih sadržaja i nagradnih igara poput ''Pogodi cijenu'', ''Kupuj brzo, kupuj točno'' i ''Sam svoj majstor'', gdje će najspretniji i najsretniji osvojiti i vrijedne nagrade među kojima su poklon bonovi za kupovinu u BauWeltu i vrijedni proizvodi iz postojećeg BauWelt asortimana.

Mostar je prvi grad u BiH gdje će biti otvoren BauWelt centar, a planirano je i otvaranje BauWelt centra u Banja Luci, 5. travnja ove godine.

Kopirati
Drag cursor here to close