Automoto sport je živ!

U Zalužanima će se voziti 'Business Vip Kup' - druga sezona super atraktivnog natjecanja

AutoMoto / Flash | 27. 02. 2017. u 08:03 D.K

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kao da je bilo jučer i da je tek osnovan 'Business Vip Kup' koji se vozi specijalno pripremljenim automobilom Seat Ibiza Cupra, a pred nama je već druga sezona ovog super atraktivnog kup natjecanja, piše Dnevnik.hr. 

Pobjednik prve godine trogodišnjeg ciklusa je dobro znani vozač u auto sportu bivši Rally-as Goran Popović iz Zagreba koji je vozio za Tvrtku Kamgrad d.o.o.

Drugoplasirani je bio Leteći Lega Slavonac Zoran Kotromanović koji je vozio za AC Kotromanović d.o.o. iz Osijeka… U prošloj sezoni vozila se jedna međunarodna utrka u Srbiji, a za ovu najavljuju se utrke samo na krugu i od najavljenih ukupno šest utrka čak će se pet voziti izvan Hrvatske.

Jedna od utrka vozit će se i na jedinoj kružnoj stazi u Bosni i Hercegovini Zalužani kraj Banja Luke.

Ovo su neki od vozača koji će sudjelovati na natjecanju.

Goran Popović prošlogodišnji pobjednik samozatajni šampion



Zoran Kotromanović leteći ‘lega’ iz Slavonije, vicešampion koji najavljuje borbu za sam vrh



Ivan Pokos - trećeplasirani iz 2016. neće lako pustiti ove godine postolje



Dok su nam tu još Tomislav Sajko zvani ‘James Bond’ koji definitvno pretendira svojim vožnjama na najviše mjesto te zasigurno neće pustiti olako i bez borbe.



Božo Tomulić zvani ‘Hamilton’, kako saznajemo opasno se pripremao u ovoj stanci čak je bio na BMW drive school u Austriji te u suradnji sa našim prekaljenim asom Nikom Pulićem kao meštrom od volana biti ce opasna stepenica svima za preskočiti.



Mario Lozić zvani ‘Rain Man’ je u svakom slučaju velika prepreka svima po kišnim uvjetima, pa ako bude sreće za njega, a nesreće za ostale i kišnih utrka, mogao bi se upetljani za sam vrh.


 

Kopirati
Drag cursor here to close