7,6 sekundi na 402 metra

Stara Honda Civic sa skoro 2000 konjskih snaga

AutoMoto / Flash | 06. 12. 2016. u 09:19 D.K

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kompanija Speed-Factory Racing iz Tacome poigrala se s realnošću pa će i najvećem fanatiku i zaljubljeniku u tuning ovo biti suluda predstava, piše Dnevnik.hr.

Sa odrađenih 560 tisuća kilometara možemo reći da iskustvo nije predmet sumnje, a dvolitraš ipak dostojno brani srednju klasu. Spomenuti motor ipak mrvicu odskače od običnog dvolitraša, a hint od 1850KS dovoljan je kako biste zaključili da nešto ne valja.Turbo punjač prilično enormnih kapaciteta, odgovor je na svako buduće i suvišno pitanje.

Teorija prati brojke, no praktični dio uvjerio je momke kako nije riječ o šali. Honda Civic s prednjim pogonom ostvarila je impresivne rezultate, a dionicu od 402m prelazi za samo 7,6 sekundi. Maksimalna brzina je 323km/h, a posebnost Honde je upravo serijska šasija. Time je postala najbrži auto sa prednjim pogonom koji ima serijsku šasiju.

Video u nastavku na početku razuvjerava u brojke i snagu na papiru, no u stvarnosti Honda Civic vrlo brzo šiša svoje suparnike u pokušaju. Kako bilo, Speed-Factory Racing podiže tuning na jedan ili čak dva levela više… Nadamo se još pokojem modelu sličnih kapaciteta…

 

Kopirati
Drag cursor here to close