Tehnologija i stil

Na obali Neretve predstavljen novi Nissan Qashqai 360°

AutoMoto / Flash | 21. 04. 2015. u 17:40 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U srijedu, 21. travnja u Konjicu i na obali Neretve u Glavatičevu je upriličena prezentacija novog Nissana Qashqaija.

Za medije, uz ugodno druženje prezentiran je novi model koji je inače perjanica prodaje Nissana, kako u svijetu, tako i u Hercegovini.

Uspjeh novog Qashqaija Nissan slavi uvođenjem posebne serije 360°. Nova je verzija pozicionirana između postojeće Acente i vrhunski opremljene Tekne, što neke Nissanove napredne tehnologije čini još pristupačnijim.

Izvana novu izvedbu 360° krase jedinstveni 18-inčni aluminijski naplatci sa elegantnom i prepoznatljivom dijamantnom završnom obradom. Također, stražnja su stakla zatamnjena. Kupci koji žele još više, mogu odabrati opcijski paket Stakleni krov s panoramskim staklenim krovom pune dužine i krovnim nosačima.

Nissanova strast za dovođenjem novih tehnologija što širem krugu korisnika, istaknuta je opremom za sigurnost, udobnost i zabavu nove izvedbe 360°. U središtu pažnje je hvaljeni panoramski monitor (Around View Monitor, AVM), Nissanov jedinstveni „asistent“ za parkiranje i vožnju, koje vozaču nudi panoramski pogled na prostor u neposrednoj blizini vozila. Panoramski monitor je potpuno integriran u Qashqaijev najnoviji sistem zabave NissanConnect, skup tehnologija koje obuhvaćaju mogućnost povezivanja pametnog telefona i napredni sistem satelitske navigacije s planiranjem putovanja Google Send to Car.

U serijsku opremu modela Qashqai 360° uključeni su pametni ključ 'IKey', parkirni senzori sprijeda i straga te unutrašnji retrovizor sa funkcijom automatskog zatamnjenja.

Kupce koji odaberu izvedbu 360° će se obradovati i sveobuhvatnim paketom sigurnosne opreme. Nissanov hvaljeni sistem Safety Shield je dio serijske opreme koji još većem broju vozača nudi bezbrižnost u vožnji i tehnologije koje se prvi put pojavljuju u tom segmentu vozila. Među njima su sistem za izbjegavanje frontalnih sudara, prepoznavanje prometnih znakova, upozoravanje na izlazak iz trake i automatsko upravljanje dugim svjetlima.

Nissan Qashqai 360° se nudi sa svim aktualnim motorima i mjenjačima.

Kopirati
Drag cursor here to close