Mostar

Vatrogasci pozvali na akciju za mladog kolegu Zorana Kandića Koketa

"Nažalost, sredstva koja smo prikupili nisu dostatna za liječenje ovoga teškoga oboljenja našega kolege pa molimo sve koji mogu da, prema svojim mogućnostima, u tu svrhu novčana sredstva uplate na navedene žiro-račune te na taj način pomognu''
Lifestyle / Zdravlje | 21. 09. 2018. u 11:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik Sindikalne organizacije Vatrogasaca Grada Mostara Marinko Petrić uputio je zamolbu svim građanima Mostara i BiH da se uključe u humanitarnu akciju za pomoć u liječenju mladoga vatrogasca Zorana Kandića - Koketa koji boluje od teške bolesti za čije su liječenje potrebna velika novčana sredstva. 

Obraćajući se javnosti u ime vatrogasaca Mostara, Petrić je naveo kako su pripadnici Profesionalne vatrogasne postrojbe Mostar pomogli u granicama svojih mogućnosti, kao i zaposlenici Gradske uprave Mostar, na čemu im u ime oboljeloga kolege najljepše zahvaljuje. 

 "Nažalost, sredstva koja smo prikupili nisu dostatna za liječenje ovoga teškoga oboljenja našega kolege pa molimo sve koji mogu da, prema svojim mogućnostima, u tu svrhu novčana sredstva uplate na navedene žiro-račune te na taj način pomognu našem mladom kolegi vatrogascu. Svima, u Zoranovo ime, unaprijed zahvaljujem", kazao je Petrić. 

Brojevi žiro-računa na koje se može izvršiti uplata za liječenje Zorana Kandića - Koketa su: za uplate u KM: 40496999000; za uplate u EUR: 40496999101 i za uplate u HRK (hrvatskim kunama): 40496999102.

Kopirati
Drag cursor here to close