Lifestyle Medicine

Kako promjenom načina života suzbiti i spriječiti kronične bolesti i poboljšati svoje zdravlje?

U Mostaru gostuje najpoznatiji britanski doktor životnog stila. Obrazovan u kirurgiji, općoj praksi i medicini životnog stila.
Lifestyle / Zdravlje | 21. 03. 2019. u 08:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najpoznatiji britanski doktor životnog stila dr. Chidi Ngwaba gostovat će u Mostaru od 22. do 24. ožujka u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača.

22. ožujka s početkom u 19 sati održat će predavanje 'Oporavak od depresije. Kako se osloboditi depresije?', dan nakon 'Kako preokrenuti, popraviti i spriječiti dijabetes?', a 24. ožujka će govoriti o tome kako se osloboditi hipertenzije, srčanih bolesti i lijekova?

Ulaz na predavanja su besplatani.


Osim predavanja, 24. ožujka Život Plus organizira i Bazar zdravlja u TC Bingu gdje će besplatno vršiti mjerenje krvnog tlaka , kontrolu tjelesne težine, visceralnih masnoća, izračunavanje BMI, mjerenje glukoze i kolesterola u krvi, spirometriju, te provjeru kisika u krvi.

Dr. Ngwaba je nagrađivani doktor lifestyle medicine. Stručnjak je u kirurgiji, općoj medicini i Lifestyle medicini na Kembridžu, UCL & Johns Hopkins USA.
 
Osposobljen je da recidira, poboljša ili spriječi nastanak mnogih kroničnih bolesti uključujući i bolesti srca, rak, artritis i dijabetes, i to sve uz pomoć jedinstvenog programa “Life Colours”. Član je upravnog odbora Europskog društva Lifestyle medicine.

Ima preko 20 godina iskustva kao nacionalni i međunarodni motivacijski govornik po pitanju zdravlja uključujući i TED razgovore o recidivnim bolestima.
 
Medicinski je stručnjak i suradnik Top Santé, i daje doprinos časopisima Elle, The Daily Express, The Daily Mail.
 
Ima svoju kolumnu u nacionalnim novinama This Day u Nigeriji. On je gost TV i radio emisija kao što su: na ITV- u “Good Morning Britain”, na BBC 1 “Food-Truth or Scare”, i SKY News - u “SkyPapers”. Isto tako je rukovodeći doctor na Premier radiju.
 
Direktor i osnivač klinike za Lifestyle medicine na Harley St. Osnovao je dva uspješna i nagrađivana restorana zdrave hrane, “Plant” u Soho, u Londonu, kako bi dao poticaj zdravijoj ishrani. Trenutno je savjetnik za zdravlje u federalnoj vladi Nigerije. On, također, pomaže britanskom NHS u prevenciji dijabetesa.
Kopirati
Drag cursor here to close