100. Šantićeve večeri poezije

Vladika Grigorije u Mostaru predstavlja knjigu 'Gledajmo se u oči'

Vladika Grigorije, osim arhipastirskog rada, bavi se i pisanjem, a do sada je objavio "Dolazi čas i već je nastao", "Lazar", "Priča o starom kralju", "Radost života", "Preko praga", "Biti sa drugim" ...
Kultura / Vjera | 09. 10. 2019. u 21:28 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U okviru 100. Šantićevih večeri poezije, u četvrtak, 10. listopada u Mostaru će biti predstavljena knjiga "Gledajmo se u oči", Njegovog preosveštenstva vladike dizeldorfskog i cijele Njemačke Grigorija.

Knjiga će biti predstavljena u Vladičanskom dvoru u 19 sati, a o knjizi će, pored autora, govoriti profesorica Danijela Jelić i pjesnik Đorđo Sladoje, dok će događaj moderirati novinarka Sanja Bjelica Šagovnović.

U ovoj autobiografskoj knjizi vladika kroz opširan intervju daje odgovore na pitanja o svom životu, odrastanju, ljubavi prema vjeri, odnosima s patrijarhom Pavlom, episkopima, ali i o trenutku u kojem se nalazi srpski narod, položaju crkve, njezinom odnosu s državom, neophodnom pomirenju sa susjedima, obrani Kosova...

Vladika Grigorije, osim arhipastirskog rada, bavi se i pisanjem, a do sada je objavio "Dolazi čas i već je nastao", "Lazar", "Priča o starom kralju", "Radost života", "Preko praga", "Biti sa drugim", priopćio je Organizacijski odbor Šantićevih večeri poezije.

Kopirati
Drag cursor here to close