Solidariziranje

Komšić pisao Trumpu: BiH će dati potpuni doprinos u borbi protiv terorizma

Ova bezobzirna i besmislena djela nasilja, tvrdi, zaslužuju najoštriju kaznu, te nas podsjećaju koliko je svaki život dragocjen i krhak.
Vijesti / Terorizam | 05. 08. 2019. u 13:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjedatelj Predsjedništva BiH Željko Komšić uputio brzojav sućuti predsjedniku SAD-a Donaldu Trumpu, priopćeno je iz Predsjedništva BiH.

''Vaša Ekscelencijo, u ime Predsjedništva i naroda Bosne i Hercegovine, i moje osobno ime, izražavam najdublju i najiskreniju sućut Vama, američkom narodu, a posebice obiteljima i prijateljima ubijenih tijekom napada u El Pasu i Daytonu'', naveo je.

Ova bezobzirna i besmislena djela nasilja, tvrdi, zaslužuju najoštriju kaznu, te nas podsjećaju koliko je svaki život dragocjen i krhak. Ekstremne ideologije zaslužuju svaku osudu i mi u Bosni i Hercegovini dat ćemo potpuni doprinos borbi protiv terorizma.

Potom dodaje ''poštovani predsjedniče, solidariziramo se i podržavamo američki narod u ovim teškim trenucima, kao što se američki narod solidarizirao i podržavao narode Bosne i Hercegovine bezbroj puta. Naše misli i molitve su s prijateljima i obiteljima ubijenih, a svim ozlijeđenim želimo brz i uspješan oporavak'', priopćeno je iz bh. Predsjedništva.

Kopirati
Drag cursor here to close