Naslovnica Danasa

Vučić u Hitlerovom naručju

Vučić je poručio kako je uvijek bio protiv hitlerovaca, fašizma i jednoumlja i da će se ''protiv svih koji misle to'' nastaviti boriti…
Vijesti / Svijet | 09. 11. 2018. u 10:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da naslovna strana lista Danas, na kojoj je doveden u vezu s nacističkim vođom Adolfom Hitlerom, govori o stupnju slobode i demokracije u Srbiji, ali i o tome da njegove političke protivnike nerviraju uspjesi Srbije.

Vučić je komentirajući karikaturu rekao da su njemu ''hitlerovci pobili cijelu familiju'', te da to pokazuje demokraciju u Srbiji i da sumnja da bi se to u nekoj drugoj zemlji moglo dogoditi, prenose beogradski mediji.

Dodao je kako ne misli tužiti taj dnevni list.

Vučić je poručio kako je uvijek bio protiv hitlerovaca, fašizma i jednoumlja i da će se ''protiv svih koji misle to'' nastaviti boriti riječima, stavovima, boljom politikom i boljom Srbijom, prenijela je Srna.

Naime, beogradski dnevnik Danas objavio je danas na naslovnoj strani karikaturu na kojoj su prikazan Hitler kako drži u naručju Vučića kao bebu i nacistički ministar propagande Joseph Goebbels, koji tako drži šefa zastupničke grupe SNS-a u Skupštini Srbije Aleksandra Martinovića.

 

Kopirati
Drag cursor here to close