Moskva

Vučić se požalio Putinu: Srbi na Balkanu trpe provokacije

Vučić je rekao kako je situacija na Zapadnom Balkanu složena i da Srbija trpi provokacije ali da želi mir i stabilnost, dodajući da je rešenje za Kosovo još daleko.
Vijesti / Svijet | 02. 10. 2018. u 14:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Situacija na Balkanu je složena, trpimo provokacije, poručio je srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić predsjedniku Rusije Vladimiru Putinu tijekom sastanka u Moskvi.

Vučić je, kako prenosi Beta, rekao da su odnosi dvije zemlje veoma dobri i zahvalio Rusiji na zaštiti međunarodnog prava i interesa Srbije.

Rekao je kako je situacija na Zapadnom Balkanu složena i da Srbija trpi provokacije ali da želi mir i stabilnost, dodajući da je rešenje za Kosovo još daleko.

Vučić je izjavio da je Srbija nezavisna i slobodna država koja čuva svoju neutralnost i da je jedina zemlja u regiji koja je tako opredijeljena.

Tanjug navodi kako je Vučić istaknuo da je Srbija, bez obzira na napore da postigne kompromis i podrži mir i stabilnost, vrlo daleko od bilo kakvog rješenja pitanja Kosova i naglasio da je Srbija suočena sa svakodnevnim provokacijama.

Kopirati
Drag cursor here to close