Tko je licemjeran?

Vučić novinarki: Radi svoj posao i ne plaši se siledžija

Veliko, ali veliko licemjerje...
Vijesti / Svijet | 09. 12. 2018. u 23:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dan nakon što su u Beogradu održani prosvjedi dijela opozicije bez stranačkih obilježja, sa porukom "Stop krvavim košuljama" kao odogovor na prebijanje Borka Stefanovića u Kruševcu, Aleksandar Vučić sa tribine SNS-a "Jake žene za jaku Srbiju" poručuje da će naprednjaci uvijek pobjeđivati opoziciju, koju je nazvao "divljacima". Kaže i da neće popuštati pod pritiscima.

Jedna od narodnih zastupnica je kritizirala da mediji ignoriraju prosvjed, no nisu svi mediji sakrili vijest o protestu, ali su pojedini o njemu ovako izvještavali:

"Prosvjed je organiziran protiv nasilja pod parolom 'Stop krvavim košuljama', što je veliko, ali veliko licemjerje, zbog toga što upravo ti ljudi koji su organizirali prosvjed pozivaju na linč, silovanje, nasilje, državni udar i to smatramo jako, jako, jako licemjernim", navela je novinarka Studija B.


Ovaj izvještaj izazvao je brojne komentare na društvenim mrežama - kritike, osude, uvrede, pa čak i prijetnje... Odgovarajući na pitanja novinara, Aleksandar Vučić, iako kaže da nije upoznat sa ovim slučajem, imao je poruku za novinarku Studija B i njene roditelje.

"Da se ne sekiraju uopće. I da nastavi da radi svoj posao kako ona misli da treba da radi. I nemojte da se plašite siledžija, baraba, znat će država da zaštiti. Znat ćemo da zaštitimo, umjet ćemo da zaštitimo", kazao je Vučić.


Kopirati
Drag cursor here to close