Očekuje reakciju

Vučić NATO-u dao 24 sata

"Ako NATO ne reagira, Srbija će reagirati", poručio je Vučić.
Vijesti / Svijet | 13. 10. 2021. u 15:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je u Rašku odakle se obratio građanima.

Pripadnici kosovske policije za ekonomski kriminal i carine zatvorili su više trgovina u sjevernom dijelu Kosovske Mitrovice i okolnim mjestima i na taj način izazvali reakciju žitelja tog grada, koji su kamionima i vozilima blokirali pojedine gradske ulice i raskrsnice.

Situacija u centru Kosovske Mitrovice se sada smiruje, građani polako razilaze, a najveći dio policijskih snaga se izmjestio ka Bošnjačkoj mahali i istočnom mostu koji vodi ka južnom dijelu grada, prenosi RTS

Nakon prvih znakova kaosa, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić odmah se zaputio u Rašku i naredio je podizanje borbene gotovosti na teritoriji cijele države.

Vučić je stigao u garnizon Vojske Srbije u Raški, gdje je obišao vojnike, a zatim i jedinice Žandarmerije u toj oblasti. Vučić se potom sastao s vojnim vrhom i Srbima s Kosova i Metohije.

Vučić je rekao da Srbija svojim trupama neće ulaziti na Kosovu i Metohiju i da će čekati NATO 24 sata da reagira.

"Ako NATO ne reagira, Srbija će reagirati", poručio je Vučić.

Na sastanku je predsjednik Srbije rekao da će saslušati svakoga koliko god bude bilo potrebno vremena. On je na sastanak došao s ministrom Aleksandrom Vulinom i Nebojšom Stefanovićem.

Kopirati
Drag cursor here to close