75 Main in Southampton

Vlasnik restorana zapalio stol za kojim su sjedili Epstein i Weinstein

Zach Erdem, vlasnik restorana "75 Main in Southampton" kazao je da je želio izbrisati njihova imena iz povijesti restorana.
Vijesti / Svijet | 20. 07. 2020. u 09:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vlasnik njujorškog restorana u kojemu su često objedovali Jeffrey Epstein i Harvey Weinstein zapalio je stol za kojim su obično sjedila dvojica nekadašnjih moćnika, prenio je CNN.

Zach Erdem, vlasnik restorana "75 Main in Southampton" kazao je da je želio izbrisati njihova imena iz povijesti restorana.

Epstein je preminuo u kolovozu 2019., radilo se vjerojatno o samoubojstvu, dok je čekao na suđenje zbog seksualnog zlostavljanja maloljetnica, a Weinstein, bivši holivudski producent, osuđen je u ožujku na 23 godine zatvora nakon što je proglašen krivim za seksualna kaznena djela uključujući silovanje.

Oni su obično sjedili za stolom broj 1, kazao je Erdem.

"Kad bih pomislio da je Jeffrey Epstein sjedio za tim stolom sve što sam mislio je da bi trebao zapaliti j... stol i osigurati da sperem ljagu s restorana", kazao je Erdem za CNN.

"Uzeo sam čekić i gorivo, razbio ga, zapalio i bacio u smeće. Dobro sam se osjećao. Sada o njima dvojici više ne moram razmišljati", piše Hina.

Kopirati
Drag cursor here to close