Mjesec dana od nesreće

Umrla treća žrtva prometne nesreće kod odmorišta Novska

Na odmorištu uz autocestu A3 u blizini Novske vozač kamiona 60-godišnji I.F., velikom brzinom naletio je na skupinu pješaka i pritom na mjestu usmrtio dvije djevojčice.
Vijesti / Svijet | 14. 07. 2019. u 17:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U nedjelju ujutro preminula je djevojka koja je nakon teške prometne nesreće na odmorištu kod Novske završila u bolnici s teškim tjelesnim ozljedama.

Od tragične nesreće na odmorištu uz autocestu A3 u blizini Novske, u kojoj je vozač kamiona 60-godišnji I.F., kamionom velikom brzinom naletio na skupinu pješaka i pritom na mjestu usmrtio dvije djevojčice prošlo je više od mjesec dana.

"Danas, 14. srpnja u Općoj bolnici Slavonski Brod preminula je 28-godišnja žena, koja je teško stradala u prometnoj nesreći 7. lipnja na odmorištu auto ceste A3 kod Novske", priopćeno je iz Policijske uprave sisačko-moslavačke. Broj smrtno stradalih u toj prometnoj nesreći time je narastao na tri, javlja HINA.

Podsjetimo, kamionom je prvo udario u teretno vozilo HAC-a pa je na parkiralištu benzinske postaje naletio na 26-godišnju i 28-godišnju pješakinju i nanio im teške ozljede. Na parkiralištu odmarališta usmrtio je dvije 14-godišnjakinje. Nakon toga je oštetio tri vozila prije nego što se konačno zaustavio na zelenoj površini.

Kopirati
Drag cursor here to close