Vučić

Ukoliko žele opstati, Srbi i Hrvati će morati raditi zajedno

Ministar unutarnjih Republike Srbije Nebojša Stefanović u istom tekstu, kojeg prenosi Beta, kaže da su jedina žrtva iz vremena NDH Srbi.
Vijesti / Svijet | 26. 10. 2018. u 10:44 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U povodu reklame filma "Sto godina srbijanskog terora u Hrvatskoj 1918-2018" i knjige "Mit o Jasenovcu" na Hrvatskoj radio-televiziji, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić je izjavio kako će Srbi i Hrvati morati raditi zajedno i biti bliži ukoliko žele da opstanu.

''Ja ću, usprkos svim tim izljevima mržnje prema Srbima, prije svega stradalim u Jasenovcu, a ja sam im manje-više tu usput pojava, reći da sam uvjeren da, bez obzira na njihove želje i namjere, Srbi i Hrvati će morati raditi zajedno i morat će biti bliži jedni s drugima u budućnosti ukoliko žele da opstanu'', rekao je Vučić.

Ministar unutarnjih Republike Srbije Nebojša Stefanović u istom tekstu, kojeg prenosi Beta, kaže da su jedina žrtva iz vremena NDH Srbi.

On je ocijenio da slika na omotu CD-a filma "Sto godina srbijanskog terora u Hrvatskoj" govori o iskrenosti namjera o pravima Srba u toj državi i želji da se grade dobri odnosi sa Srbijom.

''Činjenica da su za tu manipulaciju upotrijebili slike Pupovca i Vučića samo govori o iskrenosti kada se priča o pravima Srba u Hrvatskoj i želji da se grade dobri odnosi sa susjedima'', kazao je Stefanović.

 

Kopirati
Drag cursor here to close