Zadržani u policiji

Uhićeni "Noćni vukovi" koji su bili u pratnji patrijarha Irineja

Cetinjska policija je par sati zadržala lidera "Noćnih vukova Crne Gore" Vukomana Bulatovića, njegovog zamjenika Željka Vukčevića i tajnika moto-kluba Željka Obradovića.
Vijesti / Svijet | 16. 10. 2018. u 08:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Crnogorska policija zadržala je lidere lokalnog moto-kluba "Noćni vukovi" koji su bili u pratnji patrijarha srpskog Irineja i patrijarha antiohijskog Jovana Desetog tijekom posjete Crnoj Gori.

Cetinjska policija je par sati zadržala lidera "Noćnih vukova Crne Gore" Vukomana Bulatovića, njegovog zamjenika Željka Vukčevića i tajnika moto-kluba Željka Obradovića, objavio je portal In4s.net. 

Lider ruskog moto-kluba "Noćni vukovi" Aleksandar Zaldastanov potvrdio je da su zadržani članovi istoimenog kluba u Crnoj Gori, koji su sprovodili sa aerodroma patrijarha Irineja i mitropolita Amfilohija, piše Beta.

"Vidi se da se na takav način želi pokazati pritisak na nas i da se zastraše ostali", napisao je on na svom profilu na društvenim mrežama. 

Bulatović je portalu In4s.net rekao, da su oni bili u pratnji na poziv Mitropolije kao i nekoliko puta prije toga. 

"Uredno smo se javili policijskom  osiguranju i nikakvih problema nije bilo sve dok nismo stigli na Cetinje. Tada smo nas četvorica, po nalogu načelnika cetinjske policije Miloša Vučinića, privedeni u prostorije Centra sigurnosti, gde smo zadržani od 10 do 15 sati. Lokalni policajci su bili korektni prema nama, uzeli su izjave i raspitivali se zašto pratimo patrijarhe. Valjda su se uplašili da mi predstavljamo opasnost za njih, što je apsurd", rekao je Bulatović. 

Policija se ovim povodom nije oglašavala.

Kopirati
Drag cursor here to close