Previše voli Donalda

Uhićen muškarac koji je slao bombe Trumpovim protivnicima

Prema još uvijek neslužbenim informacijama, radi se o muškarcu koji je ranije u više puta uhićen zbog "terorističkih prijetnji.
Vijesti / Svijet | 26. 10. 2018. u 17:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na Floridi je uhićen muškarac koji se dovodi u vezu s valom eksplozivnih pošiljki koje su posljednjih dana slane poznatim kritičarima američkog predsjednika Trumpa.

Osumnjičenog muškarca je uhitio FBI i nalazi se u pritvoru. CNN je objavio kako je policija na tovarno vozilo prebacila njegov bijeli kombi koji je izlijepljen naljepnicama podrške američkom predsjedniku Trumpu.

Kako javlja Washington post, uhićeni muškarac je u pedesetim godinama i živi na Floridi u mjestu Plantation nedaleko poštanskog ureda putem kojeg je, sumnja se, slao smrtonosne pakete. Zasad se ne zna je li djelovao sam ili je imao pomoć.

Prema još uvijek neslužbenim informacijama, radi se o muškarcu koji je ranije u više puta uhićen zbog "terorističkih prijetnji.

Podsjetimo, ovih dana se na adrese čak 12 poznatih kritičara američkog predsjednika Donalda Trumpa poslane pošiljke koje su sadržavale improvizirane eksplozivne naprave.

Improvizirane bombe tako su poslane na adrese Baracka Obame, Hillary Clinton, Roberta De Nira, Georgea Sorosa, njujorške redakcije CNN-a i niza istaknutih političara iz redova Demokratske stranke.

Incidenti su se dogodili dva tjedna uoči američkih midterm izbora, zbog čega su na desnici počele kružiti teorije zavjera prema kojima su smrtonosne pakete slali simpatizeri Demokratske stranke, a kako bi svalili odgovornost za napade na konzervativce odnosno republikance.

Kopirati
Drag cursor here to close