Pronađene stvari

U tijeku utvrđivanje identiteta utopljenika iz NP Krka

Također, neslužbeno se doznaje da je riječ o 21-godišnjakinji, državljanki Koreje, dok muškarčeve osobne stvari još nisu pronađene.
Vijesti / Svijet | 11. 08. 2019. u 19:47 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Ilustracija / Kupanje u NP Krka

Pronađene su osobne stvari mlade žene koja se u subotu utopila zajedno s muškarcem azijskog podrijetla u rijeci Krki kod Skradinskog buka u Nacionalnom parku Krka, no identitet dvoje utopljenika još se utvrđuje, prenosi Hina.  

Također, neslužbeno se doznaje da je riječ o 21-godišnjakinji, državljanki Koreje, dok muškarčeve osobne stvari još nisu pronađene. 

''Točno je da su pronađene stvari koje zasad dovodimo u vezu s istragom o identifikaciji nastradalih u rijeci Krki'', potvrdila je za Morski.hr glasnogovornica šibenske policije Marica Kosor, koja službene potvrde o identitetu do okončanja istrage još ne može dati. 

No, potvrdila je da je umrla žena mlađe, a muškarac starije dobi. 

Dvoje stranih turista utopilo se u subotu popodne na području Skradinskog buka u Nacionalnom parku Krka, a policija je u subotu oko 15,40 sati zaprimila dojavu čuvara iz NP-a da se na dubini od tri metra nalaze tijela dvije osobe. Iz NP-a su također obavijestili sve nadležne službe. 

Djelatnici Policijske uprave šibensko-kninske proveli su očevid kako bi se utvrdile okolnosti nesreće, a identifikacija smrtno stradalih još traje. 

Kopirati
Drag cursor here to close