Potvrdio odvjetnik

U Splitu napadnut brat osumnjičenog za trostruko ubojstvo

"Istina je, ja sam čuo da je napadnut, a ne znam pod kakvim se okolnostima to dogodilo i u kakvom je stanju brat mog branjenika", kazao je Branko Šerić.
Vijesti / Svijet | 16. 01. 2020. u 20:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto:Pixsell / U Splitu napadnut brat osumnjičenog za trostruko ubojstvo

Policija je potvrdila da je danas dobila dojavu da je muška osoba napadnuta na Kili, ali ga još nisu pronašli i nitko nije zatražio liječničku pomoć.

Kako neslužbeno doznaje N1, brata osumnjičenog za ubojstvo napalo je više osoba. Policija je uspjela kontaktirati s napadnutim, ali on se nije htio javiti u policijsku postaju. Nije zatražio liječničku pomoć pa nema podataka je li napadnuti ozlijeđen. Također, doznaju kako nema dojave da se radilo o napadu oružjem.

Odvjetnik osumnjičenog za trostruko ubojstvo Branko Šerić, potvrdio je pak za Dalmatinski portal kako je istina da je napadnut brat Filipa Zavadlava.

"Istina je, ja sam čuo da je napadnut, a ne znam pod kakvim se okolnostima to dogodilo i u kakvom je stanju brat mog branjenika", kazao je Branko Šerić, odvjetnik Filipa Zavadlava. Drži kako se ovdje radi o sigurnosnom propustu.

"Bilo je to neozbiljno od policije", kazao je Šerić.

Podsjetimo, osumnjičeni za trostruko ubojstvo nalazi se u zatvorskoj bolnici u Zagrebu gdje će nad njim u klinici za psihijatriju Vrapče provesti kombinirano psihijatrijsko i psihološko vještačenje.

Županijsko državno odvjetništvo uskoro će početi s ispitivanjem svjedoka i drugih oštećenika.

 

Kopirati
Drag cursor here to close