Testiranja

U Hrvatskoj još 86 slučajeva koronavirusa

Ukupno je zaraženih u Hrvatskoj od pojave novog koronavirusa do danas 4.039.
Vijesti / Svijet | 16. 07. 2020. u 14:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske izvijestio je na današnjoj konferenciji za medije kako je u Hrvatskoj u protekla 24 sata detektirano 86 novih slučajeva koronavirusa, javlja Anadolu Agency (AA).

Ukupno je zaraženih u Hrvatskoj od pojave novog koronavirusa do danas 4.039. U protekla 24 sata detektirano je 86 novih slučajeva, izvijestio je Stožer.

Nema preminulih u posljednja 24 sata, potvrdio je hrvatski ministar zdravstva Vili Beroš, tako da broj preminulih ostaje 120.

Ukupno se oporavilo 2.729 osoba, od čega u 24 sata 934 osobe, 13 više nego jučer, a oporavljenih kod kuće je 87 više nego jučer.  Na respiratoru je trenutno šest bolesnika.

Stožer civilne zaštite jučer je proširio odluku o obveznom nošenju maski koje je bilo obvezno za zaposlenike zdravstvenih ustanova i osobe koje dolaze u posjet pacijentima, putnike, vozače i ostale zaposlenike u javnom prijevozu, kupce i zaposlenike u trgovinama te zaposlenike u ugostiteljskim objektima.

Od jučer je nošenje maski propisano za sve druge institucije u kojima se okuplja i zadržava veći broj ljudi, njihove zaposlenike i stranke.

Kopirati
Drag cursor here to close