Američki predsjednik u elementu

Trump želi uvesti smrtnu kaznu za dilere droge

Trump je rekao da bi SAD trebale razmisliti o tome da uvedu smrtnu kaznu za dilere, jer su oni odgovorni za tisuće smrti.
Vijesti / Svijet | 11. 03. 2018. u 10:56 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Američki predsjednik Donald Trump održao je gorljivi govor na skupu za republikanskog kandidata za Kongres u kojem je odgovorio kritičarima, hvalio svoje odluke i iznio ideju da se dileri droge suoče sa smrtnom kaznom, prenosi Reuters. Trump je želio pomoći republikancu Rick Sacconeu na izborima u okrugu u Pennnsyvaniji.

Zbog pritiska s kojim se suočava zbog skandala s porno glumicom Stormy Daniels, Trump je govorio o svojoj supruzi Melaniji.

''Mislite da je njezin život lagan? Uopće nije'', rekao je Trump. Rekao je da bi SAD trebale razmisliti o tome da uvedu smrtnu kaznu za dilere, jer su oni odgovorni za tisuće smrti.

Foto: AFP / Donald Trump na skupu u Pennnsyvaniji

Istaknuo je da će uvođenje carina na željezo i aluminij ojačati američku ekonomiju. Najavio je da će boriti protiv bilo kakvih protumjera drugih država i Europske unije, kazavši kako će uvesti porez na uvezene europske automobile.

Čak je ponovno rekao da bi rado pobijedio Oprah Winfrey na izborima, iako je ova poznata televizijska ličnost odbacila mogućnost kandidature.

''Volio bih je pobijediti. Znam njezine slabosti'', rekao je Trump.

Foto: Reuters / Donald Trump na skupu u Pennnsyvaniji
Kopirati
Drag cursor here to close