London

Trump: Trudeau je dvoličan, ali vrlo drag čovjek

Premijer Kanade Justin Trudeau i drugi svjetski lideri uhvaćeni su kamerama u utorak navečer dok su razgovarali o američkom predsjedniku Donaldu Trumpu.
Vijesti / Svijet | 04. 12. 2019. u 16:38 Bljesak.info
Press konferencija Donalda Trumpa

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Premijer Kanade Justin Trudeau i drugi svjetski lideri uhvaćeni su kamerama u utorak navečer dok su razgovarali o američkom predsjedniku Donaldu Trumpu. Video je snimljen na prijemu održanom u Buckinghamskoj palači u Londonu, gdje čelnici iz 29 zemalja NATO-a obilježavaju 70. godišnjicu vojnog saveza.

"On je dvoličan", rekao je Trump novinarima na sastanku s njemačkom kancelarkom Angelom Merkel u srijedu, dodavši kako smatra ipak smatra da je vrlo drag čovjek.

Isječci razgovora u kojima su sudjelovali Trudeau, britanski premijer Boris Johnson i francuski predsjednik Emmanuel Macron objavljeni su u kratkom videu, a gledatelji su zaključili kako se skupina šalila oko Trumpovog nastupa ranije toga dana.

Johnson, prema snimci, pita Macrona "a vi zbog toga kasnite?", na što Trudeau dodaje "kasni zato što se konferencija za novinare oduljila za 40 minuta".
 
Iako lideri nisu koristili Trumpovo ime, komentari o predugoj press konferenciji za medije su naveli gledatelje na taj zaključak.
Kopirati
Drag cursor here to close