Iz pritvora u politiku

Todorić ''opleo'' po Plenkoviću i potvrdio: Politički ću se angažirati

Todorić ne navodi detalje kako se misli politički aktivirati, ali ističe kako se na to odlučio kako bi promijenio "ovaj katastrofalan položaj Hrvatske".
Vijesti / Svijet | 05. 12. 2018. u 17:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bivši vlasnik Agrokora Ivica Todorić, koji je nedavno pušten iz istražnog pritvora uz visoku jamčevinu, u srijedu je najavio da će se politički aktivirati te uputio oštre kritike na račun hrvatskog premijera Andreja Plenkovića i Vlade. 

 "Danas, nakon dvije godine mandata Vlade Andreja Plenkovića, Republika Hrvatska je socijalno, društveno i gospodarski potpuno uništena, devastirana, imamo kaos i diktaturu, svakodnevno gledamo razaranje institucija, najlošija smo članica EU, zadnji smo po svim pokazateljima, na samome smo dnu", navodi Todorić na svom blogu, prenijela je Hina.  

Za svoj kazneni progon ponavlja teze kako je riječ o otimačini Agrokora, "monstruoznom kriminalnom projektu neviđenom u povijesti ovoga dijela EU-a", te navodi kako je to najbolji primjer koruptivne, antinacionalne vlasti, koja je planski otela budućnost građanima RH i državu bacila na koljena. 

Todorić ne navodi detalje kako se misli politički aktivirati, ali ističe kako se na to odlučio kako bi promijenio "ovaj katastrofalan položaj Hrvatske", gledajući "ovu diktaturu kojom upravlja premijer Plenković, kojom nesmiljeno nanosi ogromne štete RH, građanima uništava domovinu i njenu budućnost". 

 Siguran je, kaže, da će se "ovu korupcijsku, nesposobnu, diktatorsku vlast jednostavno izbrisati".

Kopirati
Drag cursor here to close