Tremor

Tijekom intoniranja himne: Merkel ovaj put sjedila

Merkel nije pokazivala nikakve znake lošeg zdravstvenog stanja dok je sjedila pokraj Frederiksen izvan kancelarijata u Berlinu, u neoubičajenoj gesti tijekom vojne ceremonije odavanja počasti dužnosnicima.
Vijesti / Svijet | 11. 07. 2019. u 14:08 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Njemačka kancelarka Angela Merkel i gostujuća danska premijerka Mette Frederiksen sjedile su u četvrtak tokom intoniranja nacionalnih himni njihovih zemalja na ceremoniji u Berlinu, dan nakon posljednjeg od tri incidenta tokom kojih je Merkel vidno drhtrala na sličnim događajima. 

Merkel nije pokazivala nikakve znake lošeg zdravstvenog stanja dok je sjedila pokraj Frederiksen izvan kancelarijata u Berlinu,  u neoubičajenoj gesti tijekom vojne ceremonije odavanja počasti dužnosnicima. 

U srijedu je Merkel drhtala dok je stajala pokraj finskog premijera na istom mjestu. Ona je kasnije sugerirala da su psihološke posljedice prve epizode tremora sredinom juna uzrokovale i naredne, rekavši "da ćemo još neko vrijeme morati da živimo s tim", ali da nema ničega zbog čega bi se moralo brinuti, prenosi Associated Press. 

Kopirati
Drag cursor here to close