Sve o čemu je šutjela godinama

Što u svojoj knjizi otkriva bivša glasnogovornica Trumpovih?

Procurilo je da Stephanie Melaniju u knjizi opisuje kao umišljenu osobu koja živi u svijetu daleko od stvarnosti
Vijesti / Svijet | 27. 09. 2021. u 21:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Stephanie Grisham, bivša glasnogovornica Trumpovih, bila je izuzetno bliska s Donaldom i Melanijom Trump. Stephanie 5. listopada objavljuje knjigu pod naslovom I'll Take Your Questions Now: What I Saw in The Trump White House. U njoj će progovoriti o svemu o čemu je tijekom proteklih nekoliko godina šutjela, prenosi Index, pozivajući se na The Guardian.

Njihovoj se predsjedničkoj kampanji pridružila 2015. godine. Mnogi su je prozivali jer nijednom nije održala konferenciju za medije i jer je tijekom Trumpovog mandata cijelo vrijeme šutjela.

Detalji memoara još uvijek se ne znaju

Procurilo je da Stephanie Melaniju u knjizi opisuje kao umišljenu osobu koja živi u svijetu daleko od stvarnosti. Prema njenim riječima, Melania je vjerovala u Donaldove riječi da su predsjednički izbori 2020. godine bili lažirani i zbog toga se bivša američka prva dama nije htjela susresti s Jill Biden na tradicionalnoj inauguracijskoj čajanki.

Brojni detalji iz knjige još uvijek su nepoznati.

"Ona zna gdje su sva tijela pokopana, neka je osobno pokopala, i ima lopatu. Stephanie o Trumpu zna tajne koje čak ni Melania ne zna, tajne koje on ne želi da ih ona dozna. One će biti u ovoj knjizi", rekli su izvori bliski Grisham.

Oglasio se ured Melanije Trump

Izvori tvrde da je Stephanie pisala knjigu na računalu bez interneta koristeći kodna imena, kako se ne bi otkrilo što piše. Trumpovi su pokušali doći do knjige, a o svemu se oglasila i Melania.

"Iza ove knjige stoji očita namjera. To je pokušaj iskupljenja nakon lošeg rada na mjestu tajnice za medije, neuspjelih osobnih odnosa i neprofesionalnog ponašanja u Bijeloj kući. Neistinom i izdajom nastoji steći relevantnost i novac na račun gospođe Trump", poručio je ured bivše prve dame.

Kopirati
Drag cursor here to close