Šverc

Što spaja Cristiana Ronalda, 100 kg kokaina i dvojicu Srba?

Zanimljivo je da je droga pronađena pod oznakom CR7, koju koristi slavni nogometaš Cristiano Ronaldo.
Vijesti / Svijet | 07. 04. 2019. u 19:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Rumunjska policija pronašla je desetine paketa kokaina ukupne težine oko 100 kilograma koje su valovi izbacili na obalu Crnog mora, a nadležni pretpostavljaju da je ova droga dio utovara koji je otkriven na brodu, kada su uhićena dvojica Srba. Sa cijelim slučajem je, posredno, povezan i Cristiano Ronaldo, navode nezavisne. 

Zanimljivo je da je droga pronađena pod oznakom CR7, koju koristi slavni nogometaš Cristiano Ronaldo. Ovu oznaku koristili su dileri i u drugim dijelovima Europe, a smatra se da su je izabrali iz marketinških razloga.

Tako je policija u Francuskoj krajem prosinca zaplijenila veliku količinu droge, u paketićima na kojima su bile fotografije Ronalda.

Prema policijskim izvorima, pakete su pronašli građani na plažama rumunjskog primorja i upozorili vlasti, prenose rumunjski mediji.

Policija grada Konstance upozorila je građane da ne otvaraju pakete na plaži, jer sadrže opasne materije, već da pozovu najbližu policijsku stanicu.

Na obali Crnog mora u tijeku je velika operacija u vezi sa krijumčarenjem narkotika kojom rukovode rumunjsko tužiteljstvo, policija, žandarmerija i graničari. 

Rumunjske vlasti zaplijenile su prije deset dana više od tone kokaina visokog kvaliteta koji je bio skriven na brodu koji se prevrnuo u Delti Dunava, a tada je priopćeno je i da je policija privela dvojicu Srba.

Ulična vrijednost zaplijenjene droge procjenjuje na 300 milijuna eura, prenio je AP.

Kopirati
Drag cursor here to close