Kanada:Ottawa

Starac tjednima zatočen u kući zbog velikih nanosa snijega

Policija u Ottawi je krajem tjedna pritekla u pomoć starijem muškarcu koji je tjednima bio zatočen u vlastitom domu zbog snijega koji se nagomilao ispred ulaznih vrata i oko kuće.
Vijesti / Svijet | 10. 03. 2019. u 08:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 U kanadskoj prijestolnici od početka zime palo je više od dva metra snijega

Policija u Ottawi je krajem tjedna pritekla u pomoć starijem muškarcu koji je tjednima bio zatočen u vlastitom domu zbog snijega koji se nagomilao ispred ulaznih vrata i oko kuće, javlja HINA.

Kanadska policija koja je došla na dojavu zabrinutih susjeda koji su se upravo bili vratili s odmora na Floridi, napisala je u nizu objava na Twitteru da je "na mjestu događaja naišla na količinu snijega koji se gomilao čitavu zimu na ulazu" u kuću te da u snijegu "nije bilo stopa ni znakova života". Prokrčivši put do kuće i strahujući od najgoreg, policajci su zatekli muškarca "sasvim samog, živog i zdravog". Rekao im je da je "čitavu zimu jeo konzerve iz ostave jer je bio zatrpan u snijegu" i štedio je na hrani.

Policijski službenici su očistili snijeg, za što im je trebao dobar sat i pol vremena, uz pomoć ralice komunalne službe kojom su uklonili gromade leda.

U kanadskoj prijestolnici od početka zime palo je više od dva metra snijega, od čega više od 30 cm u mećavi sredinom veljače zbog koje su škole bile zatvorene.

Policija nije otkrila koliko dugo vremešni muškarac nije mogao izaći iz kuće, a mjesni tisak piše da je njegova izolacija potrajala nekoliko tjedana.

Kopirati
Drag cursor here to close