Organizirano

Srbija: Poligraf izdao policajca izdajicu

Vulin je rekao kako je uhićeni Stolić pao na svim pitanjima poligrafskog ispitivanja…
Vijesti / Svijet | 12. 06. 2021. u 20:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pripadniku Službe za borbu protiv organiziranog kriminala MUP-a Srbije Božidaru Stoliću, osumnjičenom da je odavao informacije pripadnicima organizirane kriminalne grupe, određen je pritvor do 30 dana, a resorni ministar Aleksandar Vulin je rekao da je uhićeni počinio akt izdaje.

Vulin je rekao kako je uhićeni Stolić pao na svim pitanjima poligrafskog ispitivanja - da je radio za novac, da je znao kome prosljeđuje poruke i da je znao o kome prosljeđuje poruke, objavio je srbijanski MUP.

Naveo je kako su zahvaljujući uhićenom Radoje Zvicer, Veljko Belivuk i Marko Miljković dobivali informacije, dok je Zvicera nastavio obavještavati i nakon što je zločinačka organizacija Belivuk, Miljković konačno i definitivno pala.

"Za novac je odavao informacije o svojim prijateljima, o ljudima sa kojima je radio, sa kojima se borio ili su barem oni vjerovali da im je suborac", rekao je Vulin i dodao da nisu imali teži trenutak otkako je objavljen rat protiv kriminala.

Vulin je istaknuo da je Stolić počinio akt izdaje, te poručio da će svi oni koji to učine proći isto kao i njihovi nalogodavci.

Načelnik Službe za borbu protiv organiziranog kriminala Ninosalav Cmolić rekao je da je Stolić izdao kolege i prijatelje sa kojima radi, svoju obitelj, ali da ih to nije omelo niti će ih omesti u borbi protiv organiziranog kriminala, piše Srna.

Kopirati
Drag cursor here to close