Temelj

Škoro osniva stranku, desnici nudi suradnju

''Mislim da je Škoro najbliži toj varijanti jer su glasovi koje je dobio njegov osobni rezultat'', rekao je izbor blizak Miroslavu Škori
Vijesti / Svijet | 24. 12. 2019. u 10:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najava Miroslava Škore da će na temelju više od 460 tisuća glasova osvojenih u prvom krugu predsjedničkih izbora graditi priču za predstojeće parlamentarne izbore još jednom je otvorila pitanje okrupnjivanja stranaka na desnici, od kojih su mnoge podržale Škorinu kandidaturu, prenosi Večernji List.

U Škorinu krugu, uvjereni su da njegova priča ima temelj za uspjeh, i to zato što Škoro zapravo i ne namjerava krenuti u okupljanje desnih stranaka u jednu, nego će vjerojatno osnovati vlastitu stranku, a potom pozvati one koji su podržali njegovu kandidaturu na suradnju.

''Mislim da je Škoro najbliži toj varijanti jer su glasovi koje je dobio njegov osobni rezultat'', rekao je izbor blizak Miroslavu Škori za VL. Naglašava kako bi se u toj priči na parlamentarnim izborima testirala ideja koja je sve ove stranke okupila oko Škore, ovoga puta bez opasnosti da čitavu priču razbiju osobni animoziteti na desnici koji su doveli do propasti sve ranije pokušaje okrupnjavanja.

Nova platforma na parlamentarnim bi se izborima predstavila kao alternativa HDZ-u, što je nastavak Škorina angažmana iz predsjedničke kampanje.

Kopirati
Drag cursor here to close