Uskoro

Škoro osniva politički pokret, obećava promjene

Sugovornici iz Mosta, Hrvatskih suverenista (Hrast, Hrvatska konzervativna stranka i Blok za Hrvatsku), Zelene liste, kao i ostali partneri s kojima je razgovarao predstavili su mu pojedinačno svoje prijedloge.
Vijesti / Svijet | 27. 02. 2020. u 21:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bivši kandidat za predsjednika Republike Miroslav Škoro u četvrtak je najavio da će do kraja veljače osnovati politički pokret koji će promijeniti Hrvatsku te poručio da ga neće "zaustaviti ni virusi ni podvale", javlja Hina.

"Kako sam i obećao, do kraja veljače osnovat ću politički pokret koji će promijeniti Hrvatsku. Neće me zaustaviti ni virusi ni podvale", napisao je na svojoj Facebook stranici.

Sredinom veljače Škoro je rekao da s partnerima koji su ga podržali u utrci za Pantovčak intenzivno razgovara o nastavku suradnje te da su u tim razgovorima ključne  ideje za koje smatram da mogu osigurati boljitak života hrvatskog naroda u domovini i izvan nje.

Sugovornici iz Mosta, Hrvatskih suverenista (Hrast, Hrvatska konzervativna stranka i Blok za Hrvatsku), Zelene liste, kao i ostali partneri s kojima je razgovarao predstavili su mu pojedinačno svoje prijedloge. Škoro je tada poručio kako očekuje da će u što skorijem razdoblju postići konačan dogovor, koji će "biti u najboljem interesu Hrvatske", javlja Hina.

Kopirati
Drag cursor here to close