Lud i luđi ...

Sjeverna Koreja sprema kugu, koleru i antraks, Amerika diže bombardere ..

Sjevernokorejski stručnjaci za biološko ratovanje navodno rade na pripremi nekih od najsmrtonosnijih patogena poznatih čovječanstvu.
Vijesti / Svijet | 24. 10. 2017. u 01:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

  Američki vojni zrakoplov

Sjeverna Koreja, ako bude napadnuta, planira ratovati zarazom neprijateljskih postrojbi i civilnog stanovništva sa smrtonosnim bolestima koje se mogu širiti prskanjem, raketama, pištoljima i zrakoplovima.

Patogeni, koje su navodno proizveli stručnjaci za biološku opremu, uključuju antraks, boginje, kugu i koleru. Centar za znanost i međunarodne poslove na Harvardu utvrdio je da se Kim Jong-un oružava smrtonosnim biološkim oružjem.

Smatra se da je proizvodnja smrtonosnih patogena u tijeku u biološkim objektima prikrivenim kao poljoprivredni istraživački laboratoriji. Izvješće Centra tvrdi da se biološko oružje oblikuje tako kako bi ga širile posebne snage koristeći različite načine, uključujući prskalice, rakete, dronove i zrakoplove.

S druge strane, general David Goldfein, načelnik stožera američkog zrakoplovstva kaže kako bi flota američkih bombardera B-52 s nuklearnim oružjem mogla biti dignuta svakog dana, zbog rastućih tenzija sa Sjevernom Korejom.

Dodaje kako su bili prisiljeni prilagoditi se stvarnosti globalne situacije u kojoj su se našli.

"Svijet je postao opasno mjesto. Postoje neki ljudi koji otvoreno govore o upotrebni nuklearnog oružja", izjavio je Goldfein.

Dodao je kako ipak još nije izdana naredba o 24-satnoj pripravnosti nuklearnih bombardera, ali su sve pripreme za takvo upozorenje obavljene.

Kopirati
Drag cursor here to close