Srbija

Pronađen nestali novinar: Morat će puno toga reći

Cvetković je nađen u prijepodnevnim satima u širem predjelu Bele Crkve.
Vijesti / Svijet | 15. 06. 2018. u 15:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nestali novinar Stefan Cvetković je pronađen i dobro je, objavio je na konferenciji za medije predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

"Cvetković je u našim rukama, živ i zdrav, a trenutno na ispitivanju u policiji, jer ima puno informacija da podjeli", rekao je Vučić.

Stefan Cvetković pronađen je danas u ranim poslijepodnevnim satima, bez bilo kakvih ozljeda, a detalji slučaja bit će poznati sljedećih dana, prenose Nezavisne novine.

Kako je rekao, ponosan je na sigurnosne snage, ali ističe da "Cvetković ima mnogo toga da objasni".

"Čestitam svim pripadnicima policije, nitko od nas gotovo da nije spavao. Šta se sve dogodilo, imat ćete dovoljno vremena da čujete. Odmah smo posumnjali u onu verziju koja se pojavila u mnogim medijima. Mi smo posumnjali jer nikakvih tragova borbe nije bilo. Također smo vidjeli da je ostavljen sat koji je plastični, mnogo jeftiniji od sata koji je Cvetković nosio nekoliko dana ranije. Nikakvih tragova borbe, kočenja nema. Psi tragači nisu nanjušili krv, žandarmi i ronioci nisu našli ništa"“, dodao je Vučić.

Naveo je kako je Cvetković nađen u prijepodnevnim satima u širem predjelu Bele Crkve.

"U vrlo dobrom je stanju. On je iznio neke svoje tvrdnje. Jesu li istinite ili ne, naši sigurnosni organi sumnjaju u te tvrdnje, ali mi ćemo promatrati kao da je istina to što je rekao"“, naveo je.

Vučić je također istaknuo da je saslušano više desetina osoba, da je pregledano više snimaka nadzornih kamera, a naveo je i da nijedan snimak nije procurio u medije.

"Radili smo dan i noć, čitali mailove, telefonske pozive, 18 poziva s Prištinom smo dešifrirali i tko zna koliko s nekim drugim teritorijama... Sve su uvezali, poslali onoliki broj ljudi u traganje, jer smo pretpostavljali da mu se ništa nije dogodilo. A za ovo drugo što on priča... O tom potom", rekao je i dodao kako je Cvetković u rukama policije, da je živ, zdrav i bez ikakvih ozljeda.

 

Kopirati
Drag cursor here to close