Traži se utvrđivanje činjenica

Podnesene krivične prijave protiv Vučića i Vulina zbog slučaja Belivuk

Kako je rekao Vučević, u prijavi se traži da nadležno tužiteljstvo utvrdi sve činjenice i „javnost dobije odgovor kakav zaslužuje“.
Vijesti / Svijet | 03. 08. 2021. u 12:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Potpredsjednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Miloš Vučević izjavio je da su Republičkom javnom tužiteljstvu podnesene kaznene prijave protiv predsjednika države Aleksandra Vučića i ministra policije Aleksandra Vulina sa, kako je rekao, navođenjem svih dokaza koji su se pojavljivali u medijima, a koji ih dovode u vezu sa kriminalom klanom Veljka Belivuka.

Kako je rekao Vučević, u prijavi se traži da nadležno tužiteljstvo utvrdi sve činjenice i „javnost dobije odgovor kakav zaslužuje“.

Predsjednik SNS-a Aleksandar Vučić ovaj potez je već najavio i rekao da će se tako utvrditi istina jesu li on i Aleksandar Vulin surađivali i viđali se s Belivukom, piše N1Srbija.

Podsjetimo, početkom prosinca prošle godine, Vučević je Republičkom tužiteljstvu podnio kaznenu prijavu protiv Aleksandra Vučića i njegovog brata Andreja, kako bi se utvrdilo jesu li povezani sa „slučajem Jovanjica“.

Krajem siječnja tužiteljstvo je priopćilo da braća Vučić nemaju nikakve veze sa Jovanjicom.

Kopirati
Drag cursor here to close