Portland

Ovako izgleda sukob onih koji su za i protiv Trumpa

Jedna je osoba preminula nakon što je upucana iz vatrenog oružja na ulicama Portlanda tijekom sukoba koji je uslijedio nakon što su u grad ušle pristalice američkog predsjednika Trumpa.
Vijesti / Svijet | 30. 08. 2020. u 12:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Došlo je do manjih sukoba i verbalnih prepucavanja na ulicama američkog grada Portlanda nakon što se tu pojavila kolona automobila u kojima su bili Trumpove pristalice. Jedna je osoba preminula nakon što je upucana iz vatrenog oružja na ulicama Portlanda tijekom sukoba koji je uslijedio nakon što su u grad ušle pristalice američkog predsjednika Trumpa. 

Ova karavana automobila izazvala je bijest kod jednoga broja ljudi koji su tu prosvjedovali i koji su pokušali da blokiraju povorku.

Nekoliko stotina automobila kretalo se ulicama Portlanda u subotu navečer, iskazujući na ovaj način podršku aktualnom američkom predsjedniku. Automobili ukrašeni zastavama kreunuli su iz Clackamasa predgrađa Portlanda, gdje se ranije taj dan održao Trumpov skup.

Kada je kolona automobila ušla u Portland, dočekali su je prosvjednici pokreta Black Lives Matter. S pločnika su ih na nekim mjestima gađali, polijevali, palili zastave Trumpove kampanje, a iz automobila su im uzvratili pucajući paintball puškama i suzavcem.

Kopirati
Drag cursor here to close