Vozač od straha pokušao pobjeći

Objavljena uznemirujuća snimka udara taksija u navijače u Moskvi

Vozač je policiji nakon privođenja rekao da je vozio 20 sati bez prestanka te je bježao jer se bojao da će ga prolaznici ubiti.
Vijesti / Svijet | 17. 06. 2018. u 10:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vozač taksija zabio se u skupinu navijača nedaleko od čuvenog moskovskog Crvenog trga. Sedmero ljudi je ozlijeđeno, a policija je vrlo brzo uhvatila vozača koji je pješke pokušao pobjeći s mjesta nesreće.

Vlasti su poručile kako se ne radi o terorističkom napadu nego o nepažnji vozača, koji ima kirgistansku vozačku dozvolu.

Na društvenim mrežama uskoro je osvanuo i video nesreće, koja prikazuje kako se taksi popeo na nogostup i pokosio skupinu navijača, prenosi Index.hr.

Dio prolaznika odmah se uputio prema vozaču koji je zaustavio taksi i izašao iz njega. Nakon toga počeo je bježati, a prolaznici su trčali za njim.

Snimka iz drugog kuta prikazuje vozača kako bježi pred gomilom prolaznika nakon što se taksijem zabio u skupinu navijača.

Video: Vozač bježi pred gomilom prolaznika

Policija tvrdi da im je nakon privođenja rekao kako se nije namjerno zabio u ljude, te umjesto kočnice slučajno stisnuo gas, prenose Nezavisne novine.

Kirgistanac će u ponedjeljak izaći pred suca, a policiji je nakon privođenja rekao da je vozio 20 sati bez prestanka te je bježao jer se bojao da će ga prolaznici ubiti.

Kopirati
Drag cursor here to close