Malta

Uhićen jedan od najtraženijih bjegunaca u Europi

More Jr. je bio u bijegu 16 godina, a sada je napokon uhićen na Malti u slučaju brutalnog ubojstva.
Vijesti / Svijet | 09. 06. 2019. u 09:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedan od najtraženijih bjegunaca u Europi, Christopher Guest More Jr (41) uhićen je na Malti.

More Jr. je napustio Veliku Britaniju nakon što je Brian Waters mučen i pretučen na smrt pred svojom djecom 2003. godine. More Jr. je bio u bijegu 16 godina, a sada je napokon uhićen na Malti u slučaju brutalnog ubojstva.

Ubojica je došao na Watersovu farmu u Knutsfordu u Cheshireu kako bi poravnao dugove u vezi s drogom. Nakon ubojstva je pobjegao, a sada je napokon uhićen. Policija ga je privela u četvrtak navečer.

Trojica muškaraca zbog sudjelovanja u ubojstvu služe doživotne kazne, a to su John Wilson (69), James Raven (60) i Otis Matthews (41). Ubojstvo se dogodilo 19. lipnja 2003. godine.

Waters je imao farmu kanabisa, a spomenuti muškarci su od njega tražili novac. Zavezali su ga za stolicu, tukli i mučili na različite načine tri sata, a na njegovom tijelu su otkrivene 123 ozljede. Muškarci su napali i njegovog sina Gavina te kćerku Natalie te su ih držali na nišanu.

More Jr. je traže zbog povezanosti s ubojstvom i pokušaja ubojstva drugog muškarca, kao i lažnog predstavljanja te napada na druge žrtve na mjestu događaja.

Kopirati
Drag cursor here to close