Istraga

Motiv šesterostrukog ubojstva pokušat će razjasniti vještačenjem mobitela

Sudeći prema sličnim vještačenjima, primjerice onom koje je provođeno kad je u zagrebačkom naselju Špansko ubijen Hrvoje Turibak, na rezultate bi se moglo čekati i nekoliko tjedana.
Vijesti / Svijet | 06. 08. 2019. u 09:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pet dana nakon najgrozomornijeg višestrukog ubojstvkoje se dogodilo u Hrvatskoj, motiv koji je 36-godišnjeg Igora Nađa nagnao na taj sumanuti čin u kojem je smaknuo šestero ljudi, a zatim presudio i sebi, i dalje nije razjašnjen.

SOA istražuje odakle mu oružje Ključnu ulogu u njegovu otkrivanju imat će stručnjaci MUP-ova Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja “Ivan Vučetić” koji će u sljedećim danima pokušati “izvući” svu komunikaciju s Nađeva mobitela, ali i mobitela njegovih žrtava, u koju spadaju, primjerice, poruke koje su razmjenjivali putem SMS-a te raznih aplikacija poput WhatsAppa.

Sudeći prema sličnim vještačenjima, primjerice onom koje je provođeno kad je u zagrebačkom naselju Špansko ubijen Hrvoje Turibak, na rezultate bi se moglo čekati i nekoliko tjedana. Motiv koji je Igora Nađa natjerao da se najprije s Paulom Z. (10) kojeg je, iako mu nije bio biološki otac, dok je bio u vezi s njegovom majkom Majom Tojagić znao nazivati svojim sinom, najprije prošeta po savskom nasipu, a zatim ga hladnokrvno ubije, vjerojatno će biti malena utjeha rodbini ubijenih koja je u nedjelju i ponedjeljak pristizala u Zagreb kako bi organizirala posljednji ispraćaj žrtava.

Mama Filjka nagovarala je Maju da se vrati Igoru, on joj vratio metkom Pogreb sestara Josipe i Maje, njihove majke Filjke i oca Dragomira, kao i Majina sina Paula, bit će danas u 15.50 sati na zagrebačkom groblju Miroševac. S druge strane, pred kućom ubojičine majke Marije koja se sprema pokopati sina u zagrebačkoj Brezovici i dalje je parkirano policijsko vozilo. Kako nam kazuju susjedi, nisu je uopće vidjeli da izlazi iz kuće, piše Večernji list.

 

Kopirati
Drag cursor here to close